Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ?ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΣΠΙΤΙ

Ειναι συνηθεs φαινομενο το γεγονοs να μην προλαβαινειs να γυμναστειs,γιατι πολλεs ωρεs στο γραφειο,μετα λιγη ξεκουραση,αντε και κανα ποτακι το βραδυ.Ολα καλα.Ειναι μια καλη δικαιολογια για τον εαυτο σου να μην προλαβαινειs να γυμναστειs.Μπορει οντωs να μην εχειs τον χρονο να τρεχειs στα γυμναστηρια,αλλα εχειs τον χρονο να γυμναστειs σπιτι.Αρκει να εχειs 2 αλτηρακια.Και δεν θελει με τιs ωρεs,20-25 λεπτακια ειναι αρκετα μερα παρα μερα.Ξεκινα με κυκλικο προγραμμα των 3 σετ και 1 λεπτο ξεκουραση.Προσπαθησε να τιs κανειs εκρηκτικεs τιs επαναληψειs.6 ασκησειs για να γραμμωσειs και να καψειs λιποs.



Καθίσματα με χέρια στο κεφάλι


Στάσου όρθιος με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Φρόντισε να έχεις το στήθος έξω και τους ώμους προς τα πίσω . Λύγισε τα γόνατά σου μέχρι οι μηροί να έρθουν παράλληλα με το πάτωμα . Σφίξε τους γλουτούς κι επίστρεψε στην αρχική θέση.

Κάμψεις


Λάβε κλασική θέση κάμψεων έχοντας πάντα την πλάτη και τα πόδια ίσια και τα χέρια κάτω από τους ώμους . Σφίξε την κοιλιά σου και κατέβασε τον κορμό, ώστε να φτάσει το στήθος κοντά στο πάτωμα . Επίστρεψε στην αρχική θέση.Aν δυσκολευεσαι,κανε λυγισμενα τα γονατα.


Αλμα

Στάσου με τα πόδια να έχουν άνοιγμα ίσο με αυτό των ώμων. Κάνε κάθισμα τραβώντας τα χέρια προς τα πίσω και γέρνοντας τον κορμό μπροστά . Με μία εκρηκτική κίνηση, πήδα όσο πιο ψηλά μπορείς και προσγειώσου μαλακά .

Kωπηλατικη με αλτηρεs

Τα ποδια στο ανοιγμα των ωμων και λιγο λυγισμενα,σκυβειs μπροστα με την πλατη ισια και ενω κραταs τουs αλτηρεs αντυκριστα,τεντωνειs τα χερια κατω και τα τραβαs να ερθουν διπλα στα πλευρα.(προσοχη στην μεση σου).
Βυθισειs
Kαθεσαι κατω και εχειs πλατη μια φαρδια καρεκλα η τον καναπε.Με λυγισμενα τα χερια προσπαθησε να τα τεντωσειs και να σηκωσειs το σωμα σου απο το εδαφοs.Τα ποδια παντα τεντωμενα και σταθερα.Θα νιωσειs τουs τρικεφαλουs να 'καιγονται'.

Δικεφαλουs με αλτηρεs
Oρθιοs,τα ποδια στο ανοιγμα των ωμων,ελαφροs λυγισμενα,με τουs αλτηρεs oριζοντια προs το σωμα σου,σηκωνειs εναλλαξ και οχι γρηγορα,τεντωμενα κατω τα χερια και ανεβαινουν και κλειδωνουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου